Stranieri

VIDEO Răzvan Marin, criticat în Italia, după Cagliari - Lazio: „E o problemă! Primește mai mult decât oferă”

Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, a jucat 70 de minute la 0-2 cu Lazio al lui Radu Ștefan. ”Marin primește mai mult decât oferă”, a comentat cotidianul roz. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 27 September 2020

Răzvan Marin, mijlocașul lui Cagliari, a jucat 70 de minute la 0-2 cu Lazio al lui Ștefan Radu. ”Marin primește mai mult decât oferă”, a comentat cotidianul roz.

Al doilea meci în Serie A pentru Răzvan Marin. A doua titularizare, dar și prima înfrângere în fața unui român. După 1-1 cu Sassuolo și Chiricheș, 0-2 cu Lazio și Ștefan Radu.

A fost înlocuit în minutul 70 și părerile legate de evoluția lui sunt împărțite. Dacă reporterul de la Corriere dello Sport l-a notat cu 6, comentând "Deloc rău playmakerul român", în schimb, Gazzetta dello Sport îl critică.

"Marin e o problemă. Încă nu e clar ce fel de regista este sau dacă e regista, dar e prea timid. Primește mai mult decât oferă", l-a caracterizat cotidianul roz. "Un mijlocaș central trebuie să propună mai mult. El sprijină sau avansează, dar nu creează faze". Nota 5. 

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.