Tenis

Simona Halep, concluzii după debutul cu victorie la Roland Garros: „Nu am mai făcut asta în viața mea”

+8 Foto
Simona Halep, în meciul cu Sara Sorribes Tormo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 septembrie 2020

Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața Sarei Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, în primul tur de la Roland Garros. 

  • Simona Halep o va întâlni în turul 2 pe câștigătoarea dintre Irina Begu (30 de ani, 73 WTA) și Jil Teichmann (23 de ani, 54 WTA). Meciul celor două va avea loc tot astăzi, având startul în jurul orei 16:30.

În ziua în care a împlinit 29 de ani, Simo a avut o prestație impresionantă. A trecut peste frigul de la Paris și peste începutul de joc foarte bun al adversarei și s-a impus după mai puțin de o oră și jumătate de joc. La final, Halep a oferit o serie de declarații pentru Eurosport:

„Trebuie să admit, am avut ceva problema la început. Mingea nu prea zbura, terenul a fost greu, iar ea nu a greșit deloc. Este foarte puternică, are viteză și lovește rapid, e greu să închizi punctele. Am schimbat jocul, am avut planul B, am deschis terenul mai bine. Am muncit mult pentru fiecare punct. 

A fost mai ușor astăzi pentru că ea nu lovește plat și am avut mai mult timp să vin la fileu. Cred că am făcut record astăzi la scurte, nu am lovit așa multe în viața mea, dar a fost un lucru bun, pentru că am rupt astfel din ritm”, a declarat Simo.

VIDEO. Rezumatul meciului dintre Simona Halep și Sara Sorribes Tormo

Alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.