Campionate

Manchester City, înfrângere rușinoasă cu Leicester! Jamie Vardy, one-man show! Gol cu călcâiul

+17 Foto
Pep Guardiola, antrenor Manchester City // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Răzvan Butcaru  —  Sunday, 27 September 2020

Manchester City a suferit un eșec usturător în fața lui Leicester, 2-5 pe „Etihad”, într-un meci din etapa a treia din Premier League. 

Jamie Vardy (33 de ani) a înscris trei goluri pentru Leicester, devenind primul fotbalist care înscrie un hattrick în deplasare împotriva unei echipe antrenate de Pep Guardiola. La meci a asistat și selecționerul Angliei, Gareth Southgate.

City - Leicester a fost „x” la pauză

Scorul a fost deschis de Riyad Mahrez (min. 4), cu un șut de la marginea careului, care s-a dus în vinclul porții. În minutul 37, Vardy a adus egalarea dintr-un penalty obținut tot de el, după ce a fost faultat de Walker.

Manchester City - Leicester 2-5: goluri senzaționale în a doua repriză!

După pauză, Jamie Vardy a înscris un gol superb. În minutul 54, Timothy Castagne, fundașul adus de la Atalanta în această perioadă de mercato, l-a găsit excelent pe Vardy în careu, iar atacantul englez a reluat fantastic cu călcâiul.

Trei minute mai târziu, același Jamie Vardy a mai obținut un penalty, după un fault al lui Eric Garcia, jucătorul dorit de Ronald Koeman la FC Barcelona. Vardy a șutat imparabil și a transformat lovitura de la 11 metri.

Golul lui Maddison, în concurență cu cel al lui Vardy

„Vulpile” au marcat al 4-lea gol prin James Maddison, care a trimis o „torpilă” din afara careului, la zece minute după ce a intrat pe teren, în locul lui Dennis Praet.

Riyad Mahrez și-a trecut în cont și o pasă de gol, după ce Nathan Ake a înscris din centrarea algerianului. Youri Tielemans a închis tabela la 2-5, tot dintr-un penalty, după ce Benjamin Mendy a comis un fault în minutul 88.

2016este anul când un fotbalist reușea ultima dată să înscrie un hat-trick în poarta lui Manchester City în Premier League. Autorul era tot Jamie Vardy, într-un Leicester - City 4-2!

Alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.