Liga 1

FCSB. Gigi Becali s-a testat de COVID: „Intra cu mască, fără mască. Nu avea nicio teamă” » De ce nu mai apare la TV și cine îi ia locul

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 septembrie 2020

Mihai Stoica a oferit detalii despre Gigi Becali, patronul FCSB, și a explicat de ce acesta nu vrea să mai vorbească despre echipa sa în presă.

Mai mult, MM Stoica a dezvăluit că, deși FCSB a fost lovită în plin de coronavirus, Gigi Becali nu a avut nicio problemă, iar testul său a fost negativ.

„Gigi Becali nu a fost nici măcar dezamăgit după meciul cu Poli Iași. A înțeles situația! El nu a avut nicio problemă cu acest coronavirus. Când aveam etajul transformat în spital, la bază, el intra acolo, cu mască și fără mască. Nu avea nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată probleme. S-a testat și a fost negativ!

Nu mai dorește să apară în spațiul public niciodată! E o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța. Probabil că și de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu am vorbit”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.