Tenis

Dialog savuros între Gael Monfils și Elina Svitolina despre Simona Halep

+37 Foto
Gael și Elina discutând despre Simona Halep

Articol de Roxana Fleşeru  —  luni, 28 septembrie 2020

Cei doi jucători de tenis,Gael Monfils și Elina Svitolina, care formează un cuplu dincolo de teren, au inaugurat o emisiune de analiză pe platforma de streaming Twitch în care au vorbit despre lucrurile petrecute în ultimele două săptămâni în sportul pe care-l practică. 

Gael Monfils și Elina Svitolina au remarcat în emisiunea intitulată „Catch Up” patru jucătoare la la turneul de la Roma: Victoria Azarenka, Garbine Mugurza, Karolina Pliskova și Simona Halep. 

Gael Monfils: Trebuie să o spun, pentru mine Halep este principala favorită la Roland Garros, a avut o săptămâna extraordinară la Roma, mulți spun că ea este favorită pentru că nu... 
Elina Svitolina: Pentru că nu știe cum să mai piardă. A câștigat la Dubai înainte de întrerupere, apoi s-a impus la Praga, iar acum la Roma. Putem vedea că e într-o formă bună. 

Gael Monfils: A și câștigat trofeul la Paris, știm cât de periculoasă e Simona atunci când este pe un asemenea val de încredere, iar acest lucru o face favorită. A arătat un tenis foarte bun la Roma.
Elina Svitolina: Da, a jucat foarte bine, și-a câștigat meciurile de la Roma cu ușurință, iar acest lucru te ajută și te pune într-o stare mentală bună pentru că atunci când te impui mai ușor decât te așteptai ai încredere. E o jucătoare extraordinar de solidă și trebuie să fii foarte bine pregătită fizic pentru a o învinge. Am jucat de multe ori împotriva ei și știu cum e să evoluezi cu Simona e clar printre favoritele la trofeul de la Paris.

Elina Svitolina, 5 WTA, a câștigat săptămâna trecută turneul de la Strasbourg, un subiect atins de cei doi în emisiune. Jucătoarea din Ucraina în vârstă de 26 de ani a urcat cel mai sus la Roland Garros până în sferturi de finală în 2015 și 2017. Gael Monfils, 34 de ani, are în palmares o semfinală pe zgura pariziană atinsă în 2008. Ei urmau să debuteze luni la Roland Garros. 

4-5 este scorulîn întâlnirile directe dintre Simona Halep și Elina Svitolina

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.