Campionate

BARCELONA - VILLARREAL. Situație jenantă în La Liga! Ansu Fati a fost cel mai bun de pe teren, dar trofeul i-a fost INTERZIS » Ce s-a întâmplat

+8 Foto
Ansu Fati, în Barcelona - Villarreal 4-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 28 September 2020

Ansu Fati (17 ani) a avut o prestație senzațională în meciul câștigat de Barcelona cu Villarreal, scor 4-0.

A înscris de două ori, a provocat un penalty și a fost electric în cele 70 de minute pe care le-a petrecut pe teren. Cotidianul catalan Sport i-a acordat nota maximă, 10, pentru prestația sa, în condițiile în care vedeta Lionel Messi a primit 8.

Totuși, Fati nu a primit premiul de „Omul meciului”. Nu pentru că nu l-ar fi meritat, ci pentru că este minor! În La Liga, premiul pentru „Omul meciului”, sau „Regele meciului”, așa cum îl numesc ei, este sponsorizat de o băutură alcoolică.

Jordi Alba, ales în detrimentul lui Fati

Fiind încă minor (are 17 ani și 11 luni), Fati nu poate fi asociat cu băutura alcoolică, astfel că organizatorii s-au văzut nevoiți să aleagă un alt fotbalist pentru a-i acorda distincția. Acesta a fost Jordi Alba, fundașul stânga al catalanilor.

Încerc să profit la maximum de fiecare șansă și să progresez în fiecare zi, învățând în continuare de la colegii mei. E un vis să fiu alături de Messi. De mic aveam acest vis, iar astăzi îl trăiesc - Ansu Fati, Barcelona

Alte știri din La Liga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.