Liga 1

DINAMO - UTA 0-1. Cosmin Contra, resemnat: „Am crezut că vom defila! Sunt principalul vinovat”

+24 Foto
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 septembrie 2020

Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat înfrângerea echipei sale, scor 0-1 cu UTA.

„Dacă nu tratezi fotbalul cu seriozitate și intri relaxat pe teren și permiți anumite lucruri unei echipe ca UTA se întâmplă asta. Prima repriză am dominat-o, dar am făcut cadou penalty-ul, ei nu au ajuns la poartă, dar nu am tratat fazele cum trebuie în ultimii 20 de metri. Este o palmă dată jucătorilor. Am crezut că după ce am câștigat cu Mediaș vom defila cu UTA

Le-am atras atenția toată săptămâna, se pare că sunt principalul vinovat de această înfrângere pentru că nu am ajuns la jucători. Vom stabili anumite lucruri, nu putem să continuăm așa. În a doua repriză nu am avut luciditate chiar dacă am dominat copios. Mai avem mult de lucru, este un proiect nou. Grupul e puternic, dar încă este de lucru, astăzi s-au văzut anumite lucruri care trebuie îmbunătățite”, a spus acesta la TV Telekom Sport.

Contra a vorbit și despre următorul meci al „câinilor”, cu FCSB: „La un derby nu cred că jucătorii din cele 2 tabere au nevoie de motivare. Suntem aici să muncim și sâmbătă în derby să arătăm mai bine”.

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.