Campionate

Alt scandal la Barcelona » Ce a făcut jucătorul-problemă a doua zi după victoria cu Villarreal

+8 Foto
Ousmane Dembele (dreapta), care jucase din nou după zece luni de pauză pentru Barcelona, a apărut la ședința de pregătire cu un sfert de oră întârziere.

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 29 September 2020

Ousmane Dembele (23 de ani), care jucase din nou după zece luni de pauză pentru Barcelona, a apărut la ședința de pregătire cu un sfert de oră întârziere.

De-abia revenise Ousmane Dembele și iar are probleme. Duminică, atacantul francez a jucat din nou într-un meci oficial al Barcelonei, după zece luni, înlocuindu-l în minutul 70 pe Ansu Fati la 4-0 cu Villarreal. A doua zi, a întârziat la antrenament! 

Potrivit postului de televiziune Cuatro, Ronald Koeman i-a chemat pe jucători la ora 10:00, și Dembele a intrat pe poarta centrului sportiv Joan Gamper la 10:15.

BARCELONA. Ousmane Dembele, amendat cu 100.000 de euro în 2018!

Încă o amendă pentru tânărul de 23 de ani? Aproape sigur! Nu va fi însă la fel de mare precum cea din urmă cu doi ani. În decembrie 2018, campionul mondial a apărut la ședința de pregătire după două ore. Se terminase deja antrenamentul! A trebuit să plătească atunci 100.000 de euro.

19 goluriși 16 pase decisive a reușit Dembele la Barceclona, în 75 de meciuri oficiale

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.