Baschet

O mână de ajutor pentru Delonte West! Un miliardar s-a oferit să îi refacă viața

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 September 2020

Mark Cuban, propietarul Dallas Mavericks, l-a luat luni pe Delonte West de la o benzinărie din Dallas și încearcă să îl ajute pe fostul jucător din NBA să își refacă viața, a confirmat Cuban la ESPN.

Surse apropiate de West au declarat pentru TMZ că încearcă să îl convingă pe acesta să meargă la un centru de dezintoxicare, iar Cuban s-a oferit să plătească tot tratamentul.

Mark Cuban se numără printre oamenii implicați în NBA care au încercat, în ultimii ani, să îl ajute pe West. Fostul baschetbalist, ajuns acum homeless, a împărtășit publicului în timpul carierei sale că suferă de tulburare bipolară.

Cuban s-a oferit, din nou, să îl ajute pe West, după ce a văzut pozele apărute săptămâna trecută. Fostul jucător din NBA a fost observat de fani în timp ce era fără adăpost și avea în mână un afiș prin care cerea bani.

4,2 miliarde de dolarieste averea pe care o are Mark Cuban, conform Forbes

  • Delonte West (37 de ani) a obținut, în medie, 9.7 puncte și 3.6 pase per meci, pe parcursul a opt sezoane în care a evoluat în NBA. Ultima dată a evoluat pentru Mavericks, în sezonul 2011/12.

Citește și alte știri din baschet:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.