Campionate

„Va fi sfârșitul lui Pep Guardiola!” » Un fotbalist legendar dă verdictul

Pep Guardiola a pierdut în ultima etapă cu Manchester City, scor 2-5 pe teren propriu cu Leicester

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 septembrie 2020

PREMIER LEAGUE. Jamie Carragher, 42 de ani, fostul căpitan al lui Liverpool, crede că Pep Guardiola va pleca de la Manchester City dacă nu va reuși să câștige titlul anul acesta.

Cred că sosirea lui Dias pune multă presiune. Dacă nu funcționează, iar Manchester City nu câștigă Premier League, este sfârșitul lui Pep Guardiola la echipă. În caz contrar, e posibil să-și reînnoiască actuala înțelegere. 

Pep încearcă să-l înlocuiască pe Kompany și adevărul e că nu a avut niciodată succes în transferul fundașilor, chiar și la Barcelona. De obicei, aceasta este slăbiciunea formațiilor lui”, a declarat Carragher pentru Sky Sports.

Aproape o jumătate de miliard dați pe apărători la Manchester City

Manchester City l-a transferat pe Ruben Dias (23 de ani, fundaș central), de la Benfica. 55 de milioane, plus Otamendi, evaluat la 15 milioane.

De când a venit la Man. City, în 2016, Pep Guardiola a avut o grijă. Linia defensivă. A cumpărat 11 apărători în patru ani pentru o sumă totală de 452 milioane de euro! Aproape o jumătate de miliard! Dintre ei, patru sunt fundași centrali, achiziționați cu 221 milioane.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.