CS:GO

Război în declarații între doi foști colegi de la CS:GO

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 September 2020

Nervii au început să cedeze pe scena esports. 

Pronax și Karrigan au jucat împreună pentru Fnatic, dar se pare că nu sunt legați și de o relație de prietenie. Cel care a început duelul de la distanță, pe rețelele de socializare, a fost Pronax, o figură de legendă pentru mulți fani esports, după evoluțiile lui remarcabile din zilele de la Fnatic. 

„N-o să realizezi niciodată ce am făcut eu în esports”

Acesta s-a arătat deranjat de un interviu acordat de Karrigan, unde fostul său coleg ar fi declarat că, dacă nu va putea să devină cel mai bun, atunci nu va mai concura, decât să „devină un Pronax”. 

„N-o să realizezi niciodată ce am făcut eu în esports. O să fi uitat imediat, amice” i-a transmis Pronax. Karrigan a replicat imediat și a spus că declarația a fost scoasă din context, dar că îi va da unfollow fostului său coleg. 

Se pare că fanii au luat mai mult partea lui Karrigan, considerând exagerată reacția lui Pronax, mai ales că interviul era mai vechi. De altfel gamerul este cunoscut pentru problemele lui mentale, de aceea nici nu mai activează pentru Godsent, unde este membru fondator. Chiar și așa fanii nu vor uita niciodată momentele de geniu demonstrate de Pronax în partidele de CS:GO. 

Citește mai multe știri din eSports:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.