Liga 1

DINAMO. Florin Prunea l-a tras deoparte pe Cosmin Contra: „Ai grijă, altfel vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!”

+11 Foto
Florin Prunea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 29 September 2020

Florin Prunea (52 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, reclamă faptul că roș-albii sunt în continuare dezavantajați de arbitri și dezvăluie dialogul pe care l-a purtat cu Cosmin Contra, antrenorul „câinilor”. 

Prunea și-a continuat discursul anti-Bogdan Bălănescu și spune că l-a avertizat pe Contra în privința „șobolanilor de la Dinamo”, o trimitere evidentă spre Bălănescu, cel care ar urma să fie înlăturat din „Ștefan cel Mare”. 

„Cred că au avut iar penalty. Meci de meci, continuă greșelile împotriva lor. Cine să iasă? Au membru în Comitetul Executiv, de ce nu vorbește nimeni? (n.r - Bogdan Bălănescu) A fost un scandal monstru în trecut, iar Argăseală (n.r - președintele FCSB) a vorbit o oră și jumătate în Comitetul Executiv despre niște greșeli de arbitraj. La Dinamo, nimic! 

Ușor, ușor, șobolanii dispar de la Dinamo. Dacă nu dispar...Eu i-am spus și lui Contra: «Ai grijă! Vei păți ce au pățit alții mai mari decât tine!». Dacă nu vor să schimbe lucrurile, e strict problema lor”, a declarat Prunea, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nu vor avea probleme să intre în play-off, cu siguranță. Sunt jucători buni, de valoare. Pot fi între primele cinci echipe. De la Revoluție încoace, Dinamo n-a avut un asemenea buget” - Florin Prunea, fost președinte Dinamo

VIDEO Toate informațiile despre derby-ul FCSB - Dinamo

FOTO. Imagini spectaculoase din meciul Dinamo - UTA 0-1:

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.