Tenis

Alt moment încins cu Djokovic, de data asta la Roland Garros! Gestul făcut spre un fan cu o șapcă cu Federer

+7 Foto
Novak Djokovic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 septembrie 2020

Novak Djokovic, 33 de ani și nr. 1 ATP, a debutat în forță la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului, dar a avut parte de un nou moment tensionat. 

Djokovic a trecut în 3 seturi de Mikael Ymer, suedezul de 22 de ani, loc 80 ATP, scor 6-0, 6-2, 6-3. Sârbul a părut iarăși în formă și cu șanse mari pentru fazele finale de la Roland Garros. Dar a avut loc și un moment mai neplăcut. 

+7 Foto
Novak Djokovic la Roland Garros 2020, turul 1, foto: Guliver/gettyimages

Djokovic: „I-am trimis un pupic. E prietenul meu din copilărie”

Un fan prezent pe Philippe Chatrier au ținut să-l agaseze pe Djokovic și a venit purtând o șapca cu însemnele lui Roger Federer. În ultimul set, la 3-3, pe o minge de break pentru sârb, Djokovic s-a uitat foarte urât înspre fanul cu pricina, a câștigat apoi mingea și s-a desprins decisiv, după care s-a întors spre omul din tribune și a mimat un ... sărut. VIDEO CU MOMENTUL AICI

La conferința de presă de după meci, Djokovic a fost întrebat despre incident: „E prietenul meu din copilărie. I-am trimis un pupic și am câștigat gameul. M-am bucurat să îl văd”. În următorul tur, Djoko îl va înfrunta pe Ricardas Berankis, din Lituania. 

Citește și alte știri de la Roland Garros 2020:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.