Liga 1

Încă un transfer eșuat la FC Botoșani: „Trebuia să plece să facă vizita medicală. Cluburile se înţeleseseră, actele erau ok”

Reagy Ofosu (al doilea jucător de la stânga la dreapta)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 September 2020

Chiar dacă, în urmă cu 5 zile, Marius Croitoru (39 de ani) a anunțat că Reagy Ofosu (29 de ani) este pe picior de plecare și șansele ca el să rămână sunt destul de mici, se pare că transferul jucătorului a picat.

FC Botoşani a fost la un pas să-l vândă pe Reagy Ofosu în Turcia, în schimbul a 500.000 de euro, dar transferul picat fix înainte ca jucătorul să meargă la vizita medicală. Konyaspor, echipă pe la care au mai trecut Gabi Torje și Ciprian Marica, a fost intersată de fotbalistul german, dar acesta a rămas în Liga 1.

Trebuia să plece să facă vizita medicală. Cluburile se înţeleseseră, actele erau ok. Mă refer la Reagy, transferul lui a căzut şi cel mai rău îmi pare pentru el. Merita un transfer, într-un campionat foarte puternic. Suma de transfer pe care am cerut-o, în cauzl lui, a fost mai mult pentru a-i da posibilitatea lui să meargă într-un campionat cât mai bun.
Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani

500.000 de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Reagy Ofosu

Pentru FC Botoșani, transferul lui Ofosu ar fi însemnat un mare câștig financiar, având în vedere problemele cauzate de pandemia de coronavirus. Germanul nu est singurul care a fost aproape să plece în această vară în străinătate, Andrei Chindriş fiind dorit în Belgia, de Mouscron.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.