Pariuri sportive

Benevento - Inter: Strică nou-promovata lui Inzaghi cel mai jucat ”solist” de azi? Ce zic statisticile

Articol de Alberto Boțoghină  —  Wednesday, 30 September 2020

Benevento - Inter se joacă azi, de la 19:00, într-o partidă restantă din prima etapă din Serie A. Nou-promovata lui Filippo Inzaghi a surprins pe toată lumea încă de la debutul în serie A.

Deși ar fi trebuit să se joacă încă din prima etapă, Benevento - Inter se dispută abia azi, după ce ambele formații au apucat deja să debuteze în noua stagiune. Benevento a câștigat surprinzător pe terenul Sampdoriei, scor 3-2, în timp ce Inter s-a salvat pe final într-un meci nebun cu Fiorentina, scor 4-3.

Benevento și Inter s-au mai întâlnit până acum de trei ori. În sezonul 2017-2019 din Serie A, atunci când Inter a câștigat ambele partide (2-1 și 2-0) și în 2019, în Cupa Italiei, când formația lui Conte a distrus-o pe Benevento, scor 6-2.

Și confruntarea de azi ar putea aduce goluri multe, mai ales că ambele formații au arătat un apetit ofensiv ridicat încă de la startul sezonului. Inter este, în mod clar, favorită la casele de pariuri, iar Lukaku și compania sunt printre cei mai jucați soliști de azi.

PONT: Victorie Inter și peste 1,5 goluri în meci - cotă 1,49 la Superbet

Citește și alte PONTURI de azi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.