Tenis

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros! Anunț de ultimă oră

Serena Williams a jucat un singur meci pe zgura de la Paris FOTO Guliver/GettyImages

Articol de Roxana Fleşeru  —  Wednesday, 30 September 2020

Deținătoare a 23 de trofee de Grand Slam, Serena Williams i-a anunțat pe organizatorii de la Roland Garros că nu va mai putea evolua în meciul pe care-l avea de jucat împotriva bulgăroaicei Tvetana Pironkova în turul al doilea. 

Serena Williams, 39 de ani, s-a retras azi de la ediția din acest an a Roland Garros-ului. Campioană de trei ori pe zgura pariziană, americanca a intrat în competiție având unele problemele medicale pe care le căpătase la tendonul lui Ahile în cadrul US Open. 

„Nu sunt complet refăcută, dar niciun sportiv nu e sută la sută în fiecare zi”, spunea Serena, după victoria din primul tur. Acum, a venit cu o explicație mai detaliată. 

Ador să evoluez pe zgura de la Paris, am încercat să joc, dar tendonul lui Ahile nu mă lasă. Nu am avut destul timp pentru a se vindeca. Nici măcar nu pot să merg corect, așa că nu aș fi putut juca prea mult - Serena Williams

Fostul lider mondial a ajuns până în semifinale la US Open, unde a fost învinsă de Victoria Azarenka. Serena Williams nu este la primul abandon la Paris, înainte de cel de anul acesta, deținătoarea a 23 de trofee de Mare Șlem abandonase și în 2018, chiar înainte de optimea de finală cu Maria Sharapova. 

Citește mai multe știri despre Roland Garros:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.