Europa League

CFR Cluj - KuPS se vede la TV! Părțile au ajuns la un acord în ultimul moment

CFR Cluj - KuPS se vede la TV! Părțile au ajuns la un acord în ultimul moment

Articol de Marius Mărgărit  —  Thursday, 01 October 2020

UPDATE. Partida CFR Cluj - KuPS din play-off-ul Europa League de azi, ora 18:30, va fi transmisă de Digi Sport și Look Plus.

Părțile au ajuns la un acord în ultimul moment. Prima dată, CFR a ajuns la un consens cu Digi Sport, iar ulterior campioana s-a înțeles și cu reprezentanții Clever Media, iar meciul va fi astfel și pe Look Plus.

De asemenea, partida de la Cluj, dintre CFR și Kups, va fi difuzată la Radio România Actualități, în comentariul reporterilor Alexandru Țențu și Radu Anghel Barna, și la Național FM, în comentariul lui Ilie Dobre.

Știrea inițială

Campioana României a cerut 100.000 de euro celor de la Digi, Look și Telekom pentru partida decisivă din Europa contra finlandezilor. Televiziunile de sport au oferit doar 50.000 €, iar părțile nu au căzut la un acord până ieri, potrivit informațiilor GSP.ro

Printr-o situație similară a trecut și FCSB, în cazul partidei cu Slovan Liberec din turul 3 preliminar (0-2). Până să accepte oferta de la Prima, Becali a refuzat Look, Digi Sport și Pro TV, despre care a considerat că nu se ridică pretențiile financiare ale sale, el dorind peste 100.000 de euro.

5 calificăriîn grupele europene are CFR până acum. Prima și ultima dată cu două consecutive, în sezoanele 2009-2010 (UEL) și 2010-2011 (UCL)

VIDEO Ce a spus Dan Petrescu după calificarea în play-off-ul Europa League

Citește mai multe știri din Europa League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.