Tenis

Scene tensionate la Roland Garros! Kiki Bertens, scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile, dar adversara a izbucnit la final: „Du-te dracului!”

+8 Foto
Kiki Bertens și Sara Errani au fost protagonistele meciului zilei de pe tabloul feminin de la Roland Garros. Sursă foto: Captură Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 September 2020

Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA) și Sara Errani (33 de ani, 150 WTA) au fost protagonistele meciului zilei de pe tabloul feminin de la Roland Garros. Olandeza a câștigat cu 9-7 în decisiv, după un final de-a dreptul dramatic. Din cauza crampelor, Bertens a ieșit de pe teren într-un scaun cu rotile.

A fost cel mai lung meci al zilei de la Roland Garros. Bertens a câștigat primul set, 7-6 (5), italianca impunându-se în actul secund, 6-3. Decisivul a fost plin de dramă: s-au făcut nu mai puțin de 11 break-uri, meciul fiind fragmentat de crampele pe care Bertens le acuza după aproape fiecare punct. 

După ce a ratat o minge de meci la 6-5, Errani a cedat până la urmă partida, 7-9 în decisiv, la capătul unui thriller care a durat trei ore și 11 minute. Finalul a fost incendiar. Errani nu a vrut să-și salute adversara la fileu, bănuind-o pe Bertens că a mimat problemele medicale din timpul meciului. În drumul spre vestiare, Errani a putut fi auzită rostind o înjurătură în limba italiană:  „Du-te dracului!”.

+8 Foto
Kiki Bertens și Sara Errani au fost protagonistele meciului zilei de pe tabloul feminin de la Roland Garros. Sursă foto: Twitter Roland Garros, Guliver/Getty Images
  • Sursă foto: Twitter Roland Garros, Guliver/Getty Images

Imediat, olandeza s-a așezat pe scaun, a început să plângă în hohote și a fost scoasă de pe teren într-un scaun cu rotile, acuzând în continuare crampe în tot corpul.

Citește și alte știri despre Roland Garros: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.