Liga Campionilor

Midtjylland - Slavia Praga 4-1. Sorți cruzi pentru Nicolae Stanciu: Slavia, spulberată după o decizie controversată a VAR-ului. Toate echipele calificate în grupele UCL

Midtjylland - Slavia Praga. Sursă foto: twitter.com/slaviaofficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 septembrie 2020

Slavia Praga, cu Nicolae Stanciu pe teren timp de 68 de minute, a ratat calificarea în grupele Champions League. După 0-0 în tur, campioana Cehiei a pierdut cu 1-4 returul din Danemarca, deși a condus cu 1-0. Stanciu își va continua aventura europeană în Europa League.

Meciul începuse excelent pentru Slavia Praga. Cehii au deschis scorul încă din minutul 3, prin Olayinka. Cu Nicolae Stanciu titular, dar fără prea multe realizări în ofensivă, Slavia a intrat în avantaj la pauză și era cu biletele pentru grupele Champions League în buzunar. 

Ar fi fost a doua prezență consecutivă la „Masa Bogaților” pentru Stanciu, dar insistențele celor de la Midtjylland și o decizie controversată a arbitrului Damir Skomina - ghidat de VAR - s-au împotrivit. Danezii au restabilit egalitatea în minutul 65, prin Kaba, apoi a urmat momentul psihologic care a răsturnat partida de pe MCH Arena din Herning. 

Slavia, scoasă din grupe după decizia VAR

La 1-1, în minutul 80, Sory Kaba, atacantul gazdelor, ratase inițial un penalty. „Centralul” Skomina a dictat repetarea loviturii, după ce portarul Slaviei nu a rămas pe linia porții în momentul executării loviturii de pedeapsă. Penalty-ul s-a repetat după intervenția VAR, fiind transformat de fundașul Scholz. 

Slavia s-a prăbușit după primirea golului secund și a mai încasat două goluri în finalul de meci. Echipa lui Nicolae Stanciu ratează dramatic calificarea în grupele Ligii, dar se mulțumește cu prezența în grupele celei de-a doua competiții europene.

Midtjylland - Slavia Praga 4-1

Echipele de start: 

Midtjylland: Hansen - Andersson, Sviatchenko, Scholz, Paulinho - Cajuste, Onyeka, Evander - Mabil, Kaba, Sisto 
Antrenor: Brian Priske

Slavia Praga: Kolar - Coufal, Kudela, Hovorka, Boril - Holes - Olayinka, Stanciu, Sevcik, Provod - Masopust 
Antrenor: Jindrich Trpisovsky

PAOK Salonic - Krasnodar 1-2

Salzburg - Maccabi Tel Aviv 3-1

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.