Liga 1

Probleme la FCSB înainte de Derby de România! Dezvăluiri din vestiar: „Atmosfera e foarte proastă! Dinamo e favorită”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 septembrie 2020

Helmuth Duckadam (61 de ani), fost președinte de imagine de la FCSB, a analizat situația de la clubul roș-albastru și a dezvăluit că lucrurile nu stau foarte bine în vestiar înainte de derby-ul cu Dinamo.

  • FCSB - Dinamo, derby-ul etapei #6 din Liga 1, va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00, și va putea fi urmărit în format liveTEXT, VIDEO + FOTO pe GSP.ro

„Atmosfera este foarte proastă în sânul și în jurul echipei! Și se vede asta și din declarații. Uitați, nici nu au venit bine jucătorii de la Hermannstadt si deja vor să se întoarcă. De ce? Pentru că nu le convine această atmosferă care este acum la FCSB.

Cele două înfrângeri în campionat și ratarea calificării în Europa League spun totul. În plus, s-a văzut și în gestul lui Olaru (n.r- eliminat în meciul cu Poli Iași după ce l-a înjurat pe arbitru). MM Stoica a greșit pentru că jucătorul nu are nicio scuză pentru ce a făcut. Să faci asemenea gest...

E clar că ceva se întâmplă acolo și e limpede că nu e deloc de bine. De aceea eu o văd pe Dinamo favorită”, a declarat Heltmuth Duckadam, la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: totul despre Derby de România

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.