Liga 1

EXCLUSIV UPDATE Dinamo are doar un român pe lista de transferuri! Ce spune jucătorul dorit de Contra

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 30 September 2020

Dinamo vrea să mai facă trei transferuri până la finalul perioadei de transferuri, iar singurul român de pe listă este Paul Anton.

UPDATE 19:25: Paul Anton a confirmat GSP.ro

Internaționalul român, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști din istoria recentă a „câinilor”, a declarat în urmă cu puține momente pentru GSP.RO: „Tratăm! Părem că suntem aproape, dar până nu semnăm contractul nu e totul clar. Vom afla deznodământul zilele următoare. Seara bună tuturor «câinilor»!”.

Dinamo caută un fundaș central, un mijlocaș și un atacant, iar Paul Anton este unul dintre obiectivele „câinilor”. Membru în programul socios DDB, mijlocașul Paul Anton este dorit înapoi în „Ștefan cel Mare” atât de fani, cât și de conducere! Fostul căpitan al roș-albilor, acum în vârstă de 29 de ani, tocmai s-a despărțit de Krîlia Sovetov Samara, iar antrenorul Cosmin Contra îl vrea cu insistență, cei doi colaborând în trecut și la echipa națională. 

Din informațiile GSP.ro, mijlocașul le-a transmis celor din conducere că așteaptă până pe 5 octombrie pentru a vedea dacă primește o ofertă pe placul lui din străinătate. Dacă nu, acesta va reveni la Dinamo, așa cum le-a promis celor din conducere.

„Am încercat să studiem cât mai mult și să vedem ce jucători pot intra în grupul lui Dinamo. Vă pot spune că într-un viitor nu îndepărtat pot veni și jucători din România”, a spus azi Rufo Collado, directorul sportiv al „câinilor”.

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

2 goluriși un assist a adunat Paul Anton în 18 meciuri în ultima ediție pentru Krîlia Sovetov

VIDEO Audit la Dinamo. Pablo Cortacero: „Suntem conștienți că vor apărea datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.