Liga 1

EXCLUSIV. Lăcătuș e tranșant: „Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Echipa aia nu trebuie să joace pe Ghencea”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 September 2020

Marius Lăcătuş, unul dintre cei mai importanți jucători din istoria Stelei, a fost invitatul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00.

Acesta a vorbit despre suporterii CSA Steaua, despre posibilitatea ca FCSB să joace pe Ghencea și despre perioada petrecută sub conducerea lui Becali.

- Ai antrenat FCSB, crezi că ar trebui primită în Ghencea?
- Eu am antrenat Steaua, nu FCSB! Și am antrenat Steaua care a jucat în Ghencea. Părerea mea contează mai puțin, dar cei din conducerea ministerului și a clubului vor decide administrarea stadionului. În cazul în care Steaua ajunge să joace în Liga a 2-a anul viitor, n-ar fi o mutare tocmai bună ca FCSB să joace acolo, chiar dacă ar avea posibilitatea asta. N-ar fi primiți cu brațele deschise. Nu neapărat jucătorii, antrenorii, ci mai ales cei din conducere! Plus că suporterii nu vor reacționa pozitiv.

+7 Foto
Sursă foto: CNI

- Dar suporterii sunt alături de echipă. 
- Suporterii au fost mereu alături de echipă, fie că jucam acasă, fie în deplasare. Multe meciuri din Liga 1 nu aveau atâția spectatori ca noi. Nu știu dacă vor avea 25.000 de spectatori pe Ghencea, dar dacă vor promova în Liga a 2-a, numărul lor va crește!

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU MARIUS LĂCĂTUȘ

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.