Campionate

Leo Messi schimbă tonul la Barcelona: „Îmi asum toate greșelile”

Leo Messi schimbă tonul la Barcelona: „Îmi asum toate greșelile”

Articol de Theodor Jumătate  —  Wednesday, 30 September 2020

Căpitanul Barcelonei, Leo Messi, 33 de ani, face un pas înapoi într-o perioadă plină de tensiuni pe ”Camp Nou”. ”După atâtea conflicte, vreau să dau pagina. Trebuie să ne regăsim unitatea”, a declarat el în interviul pentru cotidianul catalan Sport

Dezamăgit de un sezon fără trofee și de un 2-8 dureros cu Bayern, în "sferturile" Ligii Campionilor, deranjat de atitudinea președintelui Bartomeu, care i-a promis că poate să plece în vară, dar apoi l-a obligat să-și respecte contractul, Leo Messi a vrut să părăsească Barcelona, unicul club al carierei sale.

În cele din urmă, s-a răzgândit și a decis să rămână și în această stagiune, probabil ultima sa reprezentație blaugrana. Însă tensiunea exista pe "Camp Nou". În momentul în care prietenul său Luis Suarez s-a transferat la Atletico, Messi i-a transmis: "Nu meritai un asemenea tratament. Nu mă mai surprinde nimic aici".

"Trebuie să tragem toți în aceeași direcție"

Acum, după un prim meci foarte bun în LaLiga cu Ronald Koeman antrenor, 4-0 cu Villarreal, căpitanul face un pas înapoi. Nu mai vrea război. "Îmi asum toate greșelile. Le-am făcut în încercarea de a ajuta clubul", a declarat argentinianul în interviul pentru cotidianul catalan Sport.

"După atâtea conflicte, vreau să dau pagina. Trebuie să ne regăsim unitatea, trebuie să tragem toți în aceeași direcție", a mai spus el, precizând: "Astăzi, angajamentul meu față de echipă e total și intact".

"E pozitiv că Messi, căpitanul nostru, a simțit nevoie de a face un apel la unitate. Sperăm să fim un pic mai liniștiți"
Ronald Koeman, antrenor Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.