Tenis

Simona Halep și Irina Begu au oferit un schimb extraordinar: „Unul dintre cele mai bizare «raliuri» pe care le-am văzut la Roland Garros!”

+14 Foto
Simona Halep. Captură Eurosport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 September 2020

Simona Halep (2 WTA, 29 de ani) a trecut în minimum de seturi de Irina Begu (73 WTA, 30 de ani), în turul II de la Roland Garros, scor 6-3, 6-4, și s-a calificat mai departe la turneul parizian pe care încearcă să-l câștige a doua oară în carieră. 

Halep a reușit cea de-a opta victorie din tot atâtea partide cu Irina Begu, la capătul unui meci intens, disputat, în care Begu i-a opus o rezistență serioasă numărului doi mondial. Setul doi al partidei, câștigat de Halep cu 6-4, a adus un schimb neobișnuit de mingi. 

Halep și Begu au jucat un schimb în registru de antrenament, în care au preferat să trimită doar câteva loburi fără intensitate. Punctul a fost câștigat până la urmă de Begu, după ce Simona a ademenit-o pe adversara sa la fileu, dar n-a izbutit s-o și paseze. Explicația alegerii tehnice a lui Halep? Ea avea racordajul rachetei rupt și a preferat să nu forțeze o lovitură decisivă. 

„Halep și Begu au jucat unul dintre cele mai bizare «raliuri» pe care le-am văzut la Roland Garros, liftând mingea una de la cealaltă de opt ori la rând”, a scris jurnalistul Eurosport UK Michael Hincks, pe Twitter. 

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din meciul Simona Halep - Irina Begu: 

  • foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Halep - Begu, în turul 2 la Roland Garros

Citește și alte știri despre meciul Simona Halep - Irina Begu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.