Liga 1

EXCLUSIV Dănuț Lupu, despre apropierea lui Cornel Dinu de Dinamo: „Doar din acest motiv l-au adus” » Atac la noua conducere: „N-au niciun ban!”

Dănuț Lupu fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre apropierea lui Cornel Dinu de noua conducere a clubului

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 01 octombrie 2020

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost jucător important al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.ro despre apropierea lui Cornel Dinu de noua conducere a „câinilor”.

  • Într-un dialog sincer cu Gazeta Sporturilor, Dinu, legendă a clubului Dinamo, a explicat cum au decurs negocierile cu Pablo Cortacero, explicând cu lux de amănunte rolul pe care urmează să-l îndeplinească la clubul cu a cărui istorie se identifică - detalii, AICI.

„Nea Cornel e destul de matur, știe ce face. Nu putem să judecăm noi alegerea lui, dar nici el nu cred că are încredere în acest proiect. I s-a propus o funcție, l-au băgat în Consiliul de Administrație... Nu știu cât va putea să facă pentru Dinamo acum. Cred că l-au adus doar ca să nu mai dea lumea în ei”, a spus Lupu, pentru Gazetă.

Dinamo » Dănuț Lupu: „Fac auditul acum pentru că n-au niciun ban!”

De asemenea, fotbalistul lui Dinamo de la finalul anilor '80 și-a reiterat neîncrederea față de spaniolii care au preluat în urmă cu o lună și jumătate clubul de la Ionuț Negoiță.

„Așteptăm să plătească și salariile. Tot aduc jucători, dar banii nu-i mai dau. Ei fac auditul acum pentru că n-au niciun ban! 

Hai să-ți spun ceva. Atunci când eram la Dinamo, l-am adus pe Nemec, la 31 de ani, în formă, pe 13.000 de euro/lună. Acum, Nemec a venit, la 35 de ani, cu 3 meciuri în ultimii ani, pe 15.000 €. Despre ce vorbim?!”, a mai spus Lupu.

2 trofeea câștigat Lupu cu Dinamo: Cupa și Campionatul României în sezonul 1989/1990

25 de goluriîn 136 de meciuri a marcat Lupu pentru „câini" în Liga 1, în trei perioade: 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: tot ce trebuie să știi despre „Derby de România”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.