Tenis

ROLAND GARROS 2020. Karolina Pliskova a fost eliminată de Jelena Ostapenko! Cum arată acum culoarul Simonei Halep

Jelena Ostapenko

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 01 October 2020

Karolina Pliskova, 28 de ani, 4 WTA, a fost eliminată de la Roland Garros 2020 de Jelena Ostapenko, 23 de ani, 43 WTA.

Jucătoarea din Cehia, favorita #2 a turneului, a cedat în două seturi, 2-4, 2-6, în fața letonei, într-o oră și 9 minute. Învingătoarea acestui duel o poate întâlni ulterior, în finală, pe Simona Halep, favorita #1.

„Când am văzut-o pe Osaka câștigând, normal că și eu am vrut să revin în top și să iau alt Grand Slam. Ne inspirăm una pe alta în noua generație, ceea ce e bine. E greu să mă compar cu cea care eram în 2017 (n.r. când a câștigat Roland Garros, în finala cu Simona Halep), atunci nu aveam teamă de nimic, nimeni nu mă cunoștea prea bine. Acum am devenit mai cunoscută. Lumea cam știe cum joc și știe cum să joace împotriva mea” 
Jelena Ostapenko

Cum arată culoarul Simonei Halep la Roland Garros 2020

Tabloul Simonei Halep s-a limpezit considerabil. În turul III de la Roland Garros, Halep va da peste americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), care a trecut de Bernarda Pera (25 de ani, 61 WTA), scor 6-2, 6-0. Meciul se va juca vineri, organizatorii urmând să anunțe ulterior ora de start. 

GSP.ro a schițat un traseu virtual pentru Simona Halep, iar adversarele nu sunt unele de speriat pentru jucătoarea noastră, aflată în cursa spre cel de-al doilea trofeu al carierei la Roland Garros. Culmea, chiar următorul meci, cel cu Anisimova, pare să fie un test complicat în drumul către finală. Din faza optimilor, Simona întâlnește jucătoare pe care le-a dominat autoritar, în special în confruntările disputate pe zgură. 

  • Tur III: Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA)
  • Optimi: Eugenie Bouchard (26 de ani, 168 WTA) / Iga Swiatek (19 ani, 54 WTA)
  • Sferturi: Kiki Bertens (28 de ani, 8 WTA) / Maria Sakkari (25 de ani, 24 WTA)
  • Semifinale: Elina Svitolina (26 de ani, 5 WTA) / Elise Mertens (24 de ani, 20 WTA)
  • Finală: Garbine Muguruza (26 de ani, 15 WTA) / Jelena Ostapenko (23 de ani, 43 WTA) / Petra Kvitova (30 de ani, 11 WTA)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.