Europa League

CFR CLUJ - KUPS 3-1. El e adversarul care i-a luat ochii lui Dan Petrescu! Ce a făcut antrenorul la finalul partidei

+78 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 01 octombrie 2020

CFR Cluj, campioana României, s-a calificat în grupele Europa League, după victoria clară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, pare că a pus ochii pe un jucător de la KuPS, atacantul Rangel. Brazilianul a jucat 82 de minute, iar la finalul meciului a stat de vorbă câteva minute cu vârful lui KuPs. Ulterior, și Cristi Panin, oficial al campioanei a stat de vorbă cu jucătorul finlandezilor.

Dan Petrescu, discutând cu Rangel

„Știam că este un adversar foarte puternic, chiar dacă unii nu m-au crezut. Știam că echipa are jucători foarte puternici.  Ați văzut ce fuleu aveau extremele. Și atacantul central...Erau și doi internaționali estonieni, fundașul central are 70 de selecții în echipa națională a Letoniei”, a spus Dan Petrescu la Look Plus.

Lucas Rangel Nunes Goncalves are 25 de ani și este la KuPs din iulie 2018, când a venit de la austriecii de la SV Kapfenberg. A mai jucat la Itumbiara, Londrina-PR și FK Kukesi.  În acest sezon, Rangel a jucat în 19 partide și a marcat de 8 ori, pasând decisiv de două ori.

400.000 de euroeste cota lui Rangel, potrivit transfermarkt

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPS

Citește mai multe știri despre CFR Cluj 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.