Tenis

VIDEO Incredibil! Ce face liderul mondial Ashleigh Barty, în timp ce Halep spulberă tot la Roland Garros: „E cea mai mare bucurie surprinsă vreodată”

+22 Foto
Liderul mondial Ashleigh Barty (24 de ani) a asistat astăzi la meciul dintre Brisbane Lions și Richmond Tigers, scor 69-54, din play-off-ul ligii naționale de fotbalul australian.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

Liderul mondial Ashleigh Barty (24 de ani) a asistat astăzi la meciul dintre Brisbane Lions și Richmond Tigers, scor 69-54, din play-off-ul ligii naționale de fotbal australian. 

Ashleigh Barty nu a participat la US Open, WTA Roma și Roland Garros, motivând că „riscurile sanitare reprezentate de Covid-19 sunt mult prea mari”. Liderul mondial se bucură de pauză, fără distanțare socială, în țara natală. La partida dintre Brisbane și Richmond, camerele TV au surprins-o cu un pahar de bere în mână, sărbătorind reușita favoriților. 

Barty, subiect de poante în Australia

Ashleigh Barty e recunoscută drept o jucătoare reținută, care își ține sub control emoțiile pe terenul de tenis. 

Ryan Pierse, fotograf celebru în Australia, a comentat într-o notă comică reacția lui Barty de astăzi: „E cea mai mare bucurie surprinsă vreodată în cazul lui Ash. Și e la un meci de fotbal, cu o bere în mână, în timp ce turneul de la Roland Garros e în plină desfășurare. Senzațional!”.

18 cazuri noide coronavirus au fost înregistrate în Australia pe 1 octombrie 2020

Halep o poate detrona pe Barty 

Simona Halep (29 de ani, 2 WTA) a câștigat categoric meciul cu americanca Amanda Anisimova (19 ani, 29 WTA), scor 6-0, 6-1, iar acum se pregătește pentru meciul din „optimi” cu Iga Swiatek (19 ani, 53 WTA).

Dacă va câștiga competiția de la Paris, Simona o va detrona pe Barty în fruntea clasamentului WTA. 

8717 puncteare Barty în clasamentul WTA. Halep va acumula 8825 în cazul unui triumf pe zgura de la Paris

Citește și alte știri despre Roland Garros: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.