Liga 1

FCSB a primit o veste mare înainte de derby-ul cu Dinamo: Dennis Man și Vali Crețu au scăpat de COVID-19! Ce probleme are antrenorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

FCSB a primit o veste excelentă înainte de meciul cu Dinamo, de sâmbătă: Dennis Man a scăpat de COVID-19.

UPDATE 23:00 

Și fundașul dreapta Vali Crețu a scăpat de coronavirus. În acest moment, doar Marius Briceag mai e pozitiv la FCSB.

Știrea inițială:

Extrema Dennis Man (22 de ani), cel mai în formă jucător de la FCSB, a efectuat azi un nou test de coronavirus, iar rezultatul a fost negativ, după cum a anunțat jucătorul. Astfel, acesta poate fi în lotul echipei roș-albastre la meciul cu Dinamo.

5 goluriare Dennis Man în acest sezon de Liga 1, în 4 meciuri

Toni Petrea: „Problema mai mare este la recuperarea jucătorilor”

Toni Petrea, antrenorul FCSB, a vorbit la conferința de presă despre derby-ul cu Dinamo șj despre problemele pe care le are în a-i aduce într-o formă fizică bună pe jucătorii care s-au vindecat recent de coronavirus.

„Va fi un meci dificil în compania unei echipe de tradiţie, unei echipe formată din jucători valoroși care au fost transferați în ultima perioadă. Sper ca jucătorii pe care îi avem la dispoziţie să se ridice la nivelul derby-ului şi să câştige acest meci.

Problema mai mare este cu refacerea jucătorilor care au fost depistați pozitiv și care acum la ultimele teste au fost negativ pentru că au stat o perioadă destul de lungă de timp fără antrenamente, fără a avea contact cu echipe. Trebuie să vedem nivelul la care vor fi diseară şi pe cine ne vom putea baza”, a declarat Toni Petrea.

VIDEO Ionel Dănciulescu a prefațat partida dintre FCSB și Dinamo: „Înainte de un astfel de meci nu puteam să dorm”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.