Liga 1

UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în Craiova - Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului și care e diagnosticul

+24 Foto
Elvir Kolic, golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 35 al partidei cu Poli Iași.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

Elvir Kolic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 34 al partidei cu Poli Iași, 1-0.

UPDATE 23:45

Diagnosticul în cazul bosniacului Elvir Koljic este de fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare.

UPDATE 23:29 

Fanii Craiovei au mers la spital pentru a-l încuraja pe Koljic

UPDATE 23:15

Elvir Koljic a ajuns la spital, unde a făcut mai multe analize. Primele radiografii arată că atacantul are o fractură la peroneu, Informații de la spital spun că ar exista și riscul unei fracturi și la maleolă (partea inferioară a tibiei și peroneului)

Radiografia lui Koljoc care arată fractura peroneului
Radiografia lui Koljoc care arată fractura peroneului

Știrea inițială:

Comentatorii partidei de la Digi Sport au anunțat în direct primul verdict al medicilor de pe Ambulanță: fractură de gleznă. Informația a fost confirmată imediat și de sursele GSP.RO.

Ovidiu Mihalache, fundașul central al lui Poli Iași, a avut o intrare extrem de dură asupra lui Koljic, la mijlocul terenului. Piciorul atacantului bosniac a fost prins în pământ și a urmat un țipăt groznic de durere. Toată lumea de pe stadion și-a pus mâinile în cap, conștientă de gravitatea accidentării. 

Elvir Koljic, accidentare groaznică

După câteva minute în care a primit îngrijiri medicale pe gazon, a fost scos pe marginea terenului, unde a fost urcat cu greu în ambulanță. A fost nevoie ca piciorul drept să fie imobilizat, nu înainte ca gheata să îi fie tăiată. Meciul a fost întrerupt aproape 10 minute. 

„Centralul” Ovidiu Hațegan a privit cu îngrijorare desfășurarea evenimentelor. I-a arătat inițial cartonașul galben lui Mihalache, apoi l-a eliminat, când a observat urmările faultului. 

Koljic era în forma carierei

Elvir Koljic este golgeterul la zi din Liga 1, cu 6 reușite în primele 5 etape. Marcase în fiecare meci, iar selecționerul Bosniei nu a trecut cu vederea forma atacantului și l-a convocat pentru meciurile din Liga Națiunilor. 

Pentru fractura de gleznă, Koljic ar urma să stea departe de gazon până la 8 luni. Cel puțin două luni va fi nevoit să stea cu piciorul în gips și va putea călca abia după 4 luni. Sursele GSP spun că este posibil să fie afectată și maleola. Jucătorul face acum un RMN.

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.