Liga 1

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

+24 Foto
Marius Mihalache (35 de ani) a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Fundașul moldovenilor a fost vizibil marcat de acel moment.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

Marius Ovidiu Mihalache (35 de ani) a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic. Fundașul moldovenilor a fost vizibil marcat de acel moment.

Mihalache, fundașul central al lui Poli Iași, a avut o intrare întârziată prin alunecare asupra lui Koljic, la mijlocul terenului. Piciorul atacantului bosniac a fost prins în pământ și a urmat un țipăt groznic de durere. Toată lumea de pe stadion și-a pus mâinile în cap, conștientă de gravitatea accidentării. 

Mihalache, marcat de accidentarea lui Koljic

„Îmi pare foarte rău. Nu am lovit în viața mea pe nimeni. Am 35 de ani și am luat doar două roșii în toată cariera. Știu cum e să fii accidentat. Îmi pare foarte rău. Un fotbalist din asta trăiește. I-am luat pâinea... Îmi cer scuze, ce să mai zic. 

Prima dată m-a uimit că am luat și galben, apoi domnul arbitru s-a uitat la Koljic și a văzut că e grav. Mi-am dat și eu seama, ce să mai comentez. Am avut și eu accidentări. M-am uitat de zeci de ori la reluări. De asta îmi pare rău. Îmi cer scuze în fața familiei lui. Nu am cuvinte. 

O să îl sun, dar scuzele mele sunt în van. Nici nu știu cum să procedez. După ce am luat roșu nici nu m-am mai uitat la meci. Am stat în vestiar, apoi am mers la autocar. Îmi pare rău de el, eu puteam să iau și 15 cartonașe roșii”, a declarat Mihalache la Look Sport. 

Citește și alte știri despre Craiova și Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.