Liga 1

U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0. Daniel Pancu, prima reacție după înfrângerea contra Craiovei: „Mihalache nu a avut nicio intenție! Hațegan a sancționat consecințele”

+24 Foto
FOTO:facebook.com/CSMPolitehnicaIasiOficial

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre înfrângerea cu CS Universitatea Craiova, 0-1, și despre accidentarea lui Elvir Koljic. (Detalii AICI).

„Craiova nu a avut ocazii pentru că așa am pregătit noi jocul. Nu am vrut să le dăm spații pentru că ei au jucători tehnici în centru și jucătorii de viteză pe benzi. Am fost prea scurți în anumite momente și mult prea timizi în terenul lor.

A venit eliminarea lui Mihalache, care a contat foarte mult, și accidentarea lui Koljoc. Ne pare foarte rău pentru el. Mihalache nu avut nicio intenție să-l lovească. A jucat mingea. Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis că a sancționat consecințele, nu faultul. Îi dorim multă sănătate lui Koljic. Este un jucător fantastic. 

Pe final, echipa a reacționat bine și a stat bine fizic. Dacă mai dura jocul puțin, egalam. Dar, per total, e o victorie meritată a Craiovei. E lider și are jucători de valoare”, a declarat Daniel Pancu la Look Plus.

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Koljic

Citește mai multe știri despre Craiova - Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.