Liga 1

Sorin Cârțu, nervos după accidentarea horror a lui Koljic: „A vrut să marcheze teritoriul, să arate cine e jupânul! Am văzut golănii d-astea! Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Poli Iași”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 02 octombrie 2020

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat accidentarea lui Elvir Koljic (Detalii AICI) din meciul cu Poli Iași, 1-0, și l-a acuzat pe fundașul Marius Mihalache.

„Dacă știam că se întâmplă așa tragedie... E tragic că nu poate juca! L-am așteptat tot anul trecut să joace și să revină. Am fi preferat să pierdem meciul... În niciun caz nu ne-am gândit la necazul ăsta.

Să vă spun ceva cu Mihalache.... Nu vrea să rupă piciorul, dar a vrut să arate cine e jupânul. Să marcheze teritoriul. Am 45 de ani de fotbal și am văzut golănii d-astea. Am văzut d-aștia șmecheri. L-a așteptat, totul se face cu întârziere... Vă aduceți aminte ce a pățit Mihăilă la Iași de era să moară? Nici nu știi ce să crezi cu echipa asta, mereu sunt nenorociri cu ei. 

Ceea ce a făcut Mihalache nu poate spune că e întâmplător. E clar că nu vrea să rupă piciorul.... «Eu vreau să marchez teritoriul! Că sunt dulău». Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Iași. Dacă nu e în Liga 2, avem noi ghinionul ăsta. 

Îmi pare rău de Koljic. În pauză am plecat la urgențe. Am vorbit cu un prieten. Are fractură de peroneu cu deplasare și puțin la gleznă. Probabil că îi va trebui un șurub. A văzut un prieten ortoped radiografiile. Operație obligatoriu și stă 6-8 luni. Operația nu știu unde o face... Cei mari decid. Nu știu cât de rapid trebuie făcută această operație.

Am auzit un trosnit ceva și eram sigur că s-a întâmplat ceva. S-a auzit ca o surcea pe care o rupi să o pui pe foc. Am strigat «Hațegan, atenție că e fractură!»”, a declarat Sorin Cârțu la emisiunea „Fotbal Club” la Digi Sport.

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Koljic

Citește mai multe știri despre Craiova - Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.