Liga 1

EXCLUSIV Dinamo ar putea efectua un nou transfer în acest week-end » Fotbalist cu peste 250 de meciuri în Olanda, propus „câinilor roșii”

Iliass Bel Hassani, la PEC Zwolle // foto: Instagram @ peczwolle

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

Iliass Bel Hassani (28 de ani, mijlocaș ofensiv) le-a fost propus celor de la Dinamo.

Legiunea străină de la Dinamo s-ar putea îmbogăți până la finalul acestei perioade de mercato. Iliass Bel Hassani, mijlocaș ofensiv cu dublă cetățenie (marocană și olandeză), le-a fost propus „câinilor roșii”.

Iliass Bel Hassani, experiență bogată în campionatul Olandei 

Iliass este liber de contract de la începutul lunii septembrie, atunci când a plecat de la Al-Wakrah, din Qatar. Înainte de aventura la formația qatareză, mijlocașul a mai evoluat doar pentru echipe din Olanda.

Și-a început cariera la Sparta Rotterdam și a trecut apoi, pe rând, pe la Heracles Almelo, AZ Alkmaar, Groningen, din nou AZ Alkmaar, apoi PEC Zwolle.

Cel mai bun randament l-a avut la Sparta Rotterdam, unde a înscris de 21 de ori și a oferit 29 de pase decisive în 85 de partide. În ultima sa aventură, la Al-Wakrah, a jucat doar 4 meciuri, însă a marcat 2 goluri! Șefii lui Dinamo vor decide în acest week-end dacă îl aduc pe Bel Hassani.

675.000 euroeste cota de piață a lui Iliass în prezent. În ianuarie 2017, era cotat la 3 milioane de euro de către Transfermarkt.com

267 de meciuria strâns Iliass la echipele din Olanda pentru care a evoluat

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.