Liga 1

U CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0 // UPDATE Unde și când se operează Elvir Koljic, după accidentarea gravă suferită aseară

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 03 October 2020

Atacantul Elvir Kolic (25 de ani), golgeterul Craiovei, a suferit o accidentare gravă în minutul 34 al partidei cu Poli Iași, 1-0, și urmează să fie operat.

UPDATE, ora 17:45

Vârful se va opera mâine dimineață, într-o clinică privată din București. Inițial, intervenția chirurgicală ar fi trebuit să aibă loc în străinătate, dar s-a renunțat la această idee.

Știrea inițială

Din informațiile Gazetei Sporturilor, atacantul bosniac a părăsit chiar azi noapte spitalul din Craiova pe proprie răspundere.

„Începem sâmbăta într-o notă optimistă. »Dragonul» nostru va fi operat în cursul zilei de mâine și primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi așteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!”, au spus oltenii într-un comunicat.

VIDEO Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljici ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România"

Diagnosticat cu fractură de diafiză peronieră cu deplasare, după intrarea dură a lui Mihalache, Koljic nu poate fi operat imediat, având zona inflamată. Acesta trebuie să aștepte ca inflamația să se dezumfle pentru a putea fi operat. Cel mai probabil, acestuia i se va fixa osul rupt cu un șurub.

Poli Iași a emis un comunicat

După meci, Poli Iași a emis un comunicat prin care clubul, oficialii, staff-ul și jucătorii își exprimau regretul pentru accidentarea lui Koljic.

Clubul Sportiv Municipal Politehnica Iași își exprimă profundul regret pentru accidentarea nedorită a jucătorului Universității Craiova, Elvir Koljic, în urma duelului în care au fost implicați atacantul gazdelor și fundașul echipei noastre, Ovidiu Mihalache. La finalul meciului, Ovidiu Mihalache a cerut public scuze jucătorului accidentat și reprezentanților formației craiovene, susținând că a avut doar intenția de a juca mingea la faza din minutul 36, lucru confirmat și de reluările TV din mai multe unghiuri. 

De asemenea, fundașul Politehnicii a transmis că nu este un jucător dur, dovadă stând faptul că, în cariera sa de aproape 20 de ani la seniori, a mai primit o singură dată cartonașul roșu direct. Vizibil marcat de nefericita întâmplare, experimentatul jucător, care va împlini în luna decembrie 36 de ani, și-a exprimat speranța că atacantul Elvir Koljic se va recupera cât mai repede și va avea în cel mai scurt timp posibilitatea să-și etaleze calitățile fotbalistice în meciurile oficiale
- comunicat Poli Iași

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic 

Citește mai multe știri despre Craivoa - Poli Iași: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.