Liga 1

EXCLUSIV Universitatea Craiova a găsit înlocuitorul lui Koljic! Azi s-au întâlnit să discute pentru noul vârf

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

CS Universitatea Craiova a pierdut sâmbâtâ doi jucători, iar acum încearcă să facă transferuri ultima sută de metri. Cel mai nou nume pe lista oltenilor este Marko Dugandzic.

După ce atacantul Elvir Koljic s-a accidentat grav în meciul cu Poli Iași (1-0), iar extrema Valentin Mihăilă s-a transferat la Parma, șefii Craiovei caută acum un nou atacant. Din informațiile GSP.ro, croatul Marko Dugandzic (26 de ani) este jucătorul dorit de olteni și au început tratativele încă de vineri seară.

Azi, la ora 12:00, conducerea clubului s-a întâlnit pentru a discuta despre Dugandzic și despre ce transferuri se vor face în aceste zile. Oltenii trebuie să se miște repede pentru că perioada de transferuri se închide luni, 5 octombrie.

Dugandzic a venit la FC Botoșani în ianuarie 2020 și a impresionat prin jocul și prin eficiența sa în sezonul trecut.. În acest sezon, are două goluri în cele patru meciuri din Liga 1. În iunie, Marius Croitoru a spus că nu va pleca sub 1,5 milioane de euro la vară, iar Valeriu Iftime urca ștacheta până la 2 milioane de euro.

600.000 de euroeste cota lui Dugandzic, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Dugandzic a jucat la NK Osijer, Ternana și Matera.

FOTO. Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic 

VIDEO Cristiano Bergodi: „Accidentarea gravă a lui Koljici ne-a omorât! Am pierdut cel mai bun atacant din România"

Citește mai multe știri despre CS Universitatea Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.