Nationala

Rădoi, contestat pentru decizia de-al convoca pe Mario Camora chiar de un conaţional al acestuia! „E mai mult business. Normal e să joci pentru ţara în care te-ai născut!”

Rădoi, contestat pentru decizia de-al convoca pe Mario Camora!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

Geraldo Alves (39 de ani), fostul jucător de la Astra, FCSB și Petrolul, nu este de acord cu convocarea lui Mario Camora (34 de ani) la echipa națională.

Chiar dacă Mario Camora a demonstrat că este un jucător foarte valoros în meciurile jucate la CFR Cluj, Geraldo Alves nu este de acord cu decizia lui Mirel Rădoi de a-l convoca la echipa națională pentru barajul cu Islanda şi partidele din Liga Naţiunilor. Portughezul consideră că pentru prima reprezentativă trebuie să joace doar fotbaliștii născuți în țara respectivă, considerând că vede acest lucru ca pe un business.

Este dreptul lui şi al României să aibă un jucător atât de valoros ca şi Camora. Mă bucur pentru el să i se îndeplineşte dorinţa şi a fost convocat. Eu, personal, sunt însă împotriva situaţiei în care fotbaliştii joacă pentru alte echipe naţionale. Mi se pare că a devenit mai mult un business, normal e să joci pentru ţara în care te-ai născut. Eu aveam posibilitatea să joc atât pentru Portugalia, cât şi pentru Brazilia, însă nu aş fi acceptat să joc pentru Portugalia. Este o părere personală.
Geraldo Alves

Se gândește să ajungă primar

Primar aş vrea să fiu în România, da, dar pentru echipa naţională nu mi-aş fi dori să joc. Ca primar lucrezi pentru comunitate, e altceva decât să joci pentru o echipă naţională.
Geraldo Alves

Geraldo Alves este căsătorit cu o româncă şi urmează cursurile Şcolii de Antrenori la Bucureşti, unde este stabilit alături de soția sa.

Program România:

  • Islanda – România, 8 octombrie, ora 21:45 (Semifinala play-off-ului EURO)
  •  Norvegia – România, 11 octombrie, ora 19:00, (Liga Națiunilor)
  • România – Austria, 14 octombrie, ora 21:45 (Liga Națiunilor)
    Partidele vor fi transmise în direct de PRO TV  și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.