Liga 1

Poli Iași, răspuns oficial pentru Sorin Cârțu după accidentarea lui Koljic: „Să înceteze! Îl cunosc bine pe Mihalache”

+24 Foto
Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după atacurile lui Sorin Cârțu, omologul lui de la Craiova, în contextul accidentării lui Elvir Koljic.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

Ciprian Paraschiv, președintele lui Poli Iași, a reacționat după atacurile lui Sorin Cârțu, omologul lui de la Craiova, în contextul accidentării lui Elvir Koljic.

  • Marius Mihalache a fost eliminat în minutul 34 al partidei dintre Craiova și Poli Iași, scor 1-0, pentru un fault care a dus la accidentarea teribilă a lui Elvir Koljic;
  • Diagnosticul în cazul bosniacului Elvir Koljic este de fractură de diafiză peronieră dreapta cu deplasare și va lipsi aproximativ 4 luni de pe teren;
  • Vârful se va opera mâine dimineață, într-o clinică privată din București. Inițial, intervenția chirurgicală ar fi trebuit să aibă loc în străinătate, dar s-a renunțat la această idee.

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași: „Îl rog să înceteze pe domnul Cârțu”

„Îi înțeleg supărarea domnului Cârțu, chiar o înțeleg. Înțeleg și declarațiile sale, până la un anumit punct. Chiar îl rog să înceteze. Pot și eu să zic că alți antrenori au dus-o pe Poli Iași în trecut în Liga 2. Nu acesta este subiectul. 

Legat de acea fază nefericită, chiar vreau ca lumea să știe de declarațiile doctorului Ionuț Codorean, medic reputat, care a zis că a fost total nefericit acel atac prin alunecare, nu a existat intenție. 

Vreau să vorbesc despre omul Ovidiu Mihalache. Îl cunosc foarte bine. În toată cariera sa, are 36 de ani, nu a avut niciun cartonaș roșu direct. Pot să vă zic din experiența mea, eu am jucat fundaș central. Nu există atac intenționat, prin alunecare, cu genunchiul. Nu există! Nu ai cum să faci un atac intențional la glezna adversarului prin alunecare”, a declarat Paraschiv.

„Îmi exprim regretul pentru jucătorul Elvir Koljic, către întreg clubul Universitatea Craiova. Suntem cu toții marcați, nu ai cum să nu fii marcat. Ne pare tare, tare rău și îmi exprim speranța că vârful craiovean va reveni pe terenul de joc și va avea prestații și mai bune decât a avut până acum”

Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

Sorin Cârțu, președinte Craiova: „Am mai văzut golănii de-astea”

Sorin Cârțu, președintele celor de la CS Universitatea Craiova, l-a acuzat direct pe fundașul Marius Mihalache pentru accidentarea lui Koljic.

„Să vă spun ceva cu Mihalache.... Nu vrea să rupă piciorul, dar a vrut să arate cine e jupânul. Să marcheze teritoriul. Am 45 de ani de fotbal și am văzut golănii de-astea. Am văzut d-aștia șmecheri. L-a așteptat, totul se face cu întârziere... 

Vă aduceți aminte ce a pățit Mihăilă la Iași de era să moară? Nici nu știi ce să crezi cu echipa asta, mereu sunt nenorociri cu ei. Ceea ce a făcut Mihalache nu poate spune că e întâmplător. E clar că nu vrea să rupă piciorul.... «Eu vreau să marchez teritoriul! Că sunt dulău». Mihalache trebuia să fie în Liga 2 cu Iași. Dacă nu e în Liga 2, avem noi ghinionul ăsta”, a spus oficialul oltenilor.

FOTO Imagini teribile cu accidentarea lui Elvir Koljic

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.