Liga 1

VIDEO+FOTO Derby-ul fanilor » Ce s-a întâmplat pe drumul spre Arena Națională

Fanii celor de la FCSB au mers să își susțină favoriții înaintea derby-ului cu Dinamo, programat în această seară, de la ora 21:00.

Articol de Alexandru Grigore  —  Saturday, 03 October 2020

Fanii celor două formații au făcut spectacol înaintea derby-ului FCSB - Dinamo. 

UPDATE 19:50

Suporterii dinamoviști nu s-au lăsat mai prejos. Într-un număr impresionant, mai mare decât al rivalilor, au încurajat echipa în drumul către Arena Națională. Câteva sute de fani și-au făcut apariția chiar în fața stadionului.

Ultrașii dinamoviști nu au putut să se organizeze la Baza de la Săftica, așa cum obișnuiseră în ultima perioadă. Forțele de ordine i-au legitimat pe cei care au ajuns acolo și au descurajat un astfel de demers.

UPDATE 19:20

Autocarul celor de la FCSB a părăsit baza din Berceni la 19:15. Fanii le-au luminat calea cu zeci de torțe și au afișat un mesaj războinic: „De păcate să scăpați / Pe cățea vrem s-o dresați!!”.

Știrea inițială: Fanii de la FCSB își încurajează favoriții

Suporterii celor de la FCSB, în frunte cu liderul Gheorghe Mustață, au venit la baza din Berceni cu mai bine de 3 ore înaintea partidei. Au afișat mai multe mesaje, cel mai mare fiind inscripționat cu „Azi joacă Steaua!”, o înțepătură în disputa cu CSA. 

Au aprins apoi mai multe torțe, în așteptarea autocarului câștigătoarei Cupei României. Elevii lui Toni Petrea vor porni spre Arena Națională în jurul orei 19:15. 

Straton, dialog cu fanii

Portarul Cătălin Straton, adus de la Dinamo, a petrecut cel mai mult timp cu suporterii. A fost chemat de fani să înjure marea rivală, dar nu s-a supus dorinței acestora, preferând doar să-i aplaude. El a venit singur la baza de la Berceni. Cel mai probabil nu va face parte din lotul de astăzi, din cauza unei clauze stipulate în contract. Detalii AICI!

VIDEO. Cătălin Straton a scandat alături de fani

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.