Liga 1

EXCLUSIV Adrian Porumboiu îl face praf pe Radu Petrescu, după penalty-ul inexistent acordat lui FCSB: „Trebuie scos din arbitraj! Lamentabil, te doare capul!”

+3 Foto
FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a intervenit la GSP Live și a făcut praf brigada condusă de Radu Petrescu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo, scor 3-2, și urcă pentru moment pe locul secund în Liga 1. Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, 70 de ani, a intervenit la GSP Live și a făcut praf brigada condusă de Radu Petrescu. 

Faza care a decis partida s-a petrecut în minutul 75. Isma Lopez a lovit mingea, Dennis Man a alunecat și a căzut în careu. Radu Petrescu l-a eliminat pe dinamovist și a dictat lovitură de la 11 metri, la îndemnul asistentului Nicoară. Adrian Porumboiu îl desființează pe „central”.

Adrian Porumboiu: „Lamentabil! Să îi scoată din arbitraj”

„Eroare gravă a arbitrului. După acest meci ar trebui să îl pună pe asistent la centru, pe Petrescu la linie, dar doar vreo 15 minute, apoi să îi scoată din arbitraj. Cum să dai? Lovește mingea, Man alunecă. Ce se bagă arbitrul asistent acolo? Te doare capul! Apoi se se mai dă și roșu. 

Nu știu dacă mai citesc instrucțiunile date de International Board. Lamentabil, realmente lamentabil. Ce să mai zic? Apoi, tehnic vorbind, un coechipier al lui Tănase era în careu în momentul executării. Dar nu mai contează asta. E o decizie pe care nu o înțeleg. Era foarte bine plasat. Cât m-aș forța să găsesc circumstanțe atenuante, nu le găsesc. Îi spune asistentul de roșu. El nu știe?! E arbitru FIFA!”, a declarat Adrian Porumboiu la GSP Live. 

FOTO. Penalty-ul acordat de Radu Petrescu

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Ar trebui să existe mai mult respect între oamenii de fotbal”

Citește și alte știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.