Liga 1

FCSB - Dinamo 3-2. FOTO Greșeală majoră în Derby: penalty inexistent pentru FCSB! Reacția lui MM Stoica

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 03 octombrie 2020

La scorul de 2-2, Radu Petrescu a dictat un penalty inexistent pentru FCSB în meciul cu Dinamo, transformat de Florin Tănase.

În minutul 75, Isma Lopez l-a deposedat în careu pe Dennis Man. Din primele imagini, nu se poate observa un contact între cei doi fotbaliști.   

Însă „centralul” Petrescu, la recomandarea tușierului Marius Nicoară, l-a eliminat pe fundașul spaniol, care a lovit mingea, și a dictat lovitură de la 11 metri, moment în care roș-albaștrii au preluat din nou conducerea.  


Prezent în tribune, Mihai Stoica, noul manager general al lui FCSB, și-a ascuns fața după golul lui Tănase, pentru a-și masca expresia.  

„Eroare mare de arbitraj!”, a conchis Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional, la GSP Live. Detalii AICI!  

"Ultimul penalty acordat e greşit. Motivul greşelii e plasamentul. Trebuia să fie mult mai în stânga, undeva la intersecţia arcului cu suprafaţa de pedeapsă pe diagonala lui. Dacă apărătorul nu ar fi lovit mingea curat, după care apare un contact normal, de joc, care nu trebuie sancţionat, atunci aş fi înţeles să dai penalty. Dar nu şi măsura disciplinară, pentru că apărătorul a încercat şi a reuşit să joace mingea. 

Dacă nu o juca, ci doar ar fi încercat, atunci vorbeam despre penalty şi cartonaş galben. Nu a văzut din cauza plasamentului, a avut nevoie şi de o informaţie de la arbitrul asistent, care era şi el departe şi nu ştiu în ce măsură îi putea da informaţia corectă. Decizia e greşită" 
Cristi Balaj, fost arbitru, la Fotbal Look

Citește mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.