Liga 1

EXCLUSIV Fostul președinte al lui Dinamo, acuzații grave la adresa lui Radu Petrescu: „S-a întâmplat ceva la pauză sau înainte de meci!”

+39 Foto
Radu Petrescu a luat o decizie intens contestată în derby-ul FCSB Dinamo. foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 octombrie 2020

Constanin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a fost prezent sâmbătă seara în studioul GSP Live, unde a analizat derby-ul pierdut de „câini” cu FCSB, scor 2-3.

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” a comentat faza controversată din minutul 75, în urma căreia FCSB a primit penalty, iar Isma Lopez a fost eliminat. Anghelache l-a criticat fără menajamente pe arbitrul Radu Petrescu, lansând acuzații dure la adresa acestuia.

„Acea decizie e una grosolan greșită, nu altfel. Știi precis că ai terminat jocul când iei o asemenea măsură. Să dai și jucătorul afară mi se pare absolut de neînțeles, ținând seama de ultimele recomandări ale UEFA. Parcă am avut o presimțire. Îl știu bine pe arbitru, eu credeam că rămâne la nivelul din prima repriză. S-a întâmpat ceva la pauză sau se întâmplase ceva dinainte! A avut o rea intenție

Decizia n-a fost luată la vreo îngrămădeală, n-au fost mulți jucători în careu. Să iei la o fază clară o asemenea decizie dublă este de neînțeles! Un arbitru de Liga a II-a sau a III-a se abținea și nu lua o asemenea hotărâre. Dacă l-a eliminat cunoscând toate reglementările și regulamentele, chiar trebuie discutat serios în fața comisiei.

(...)Mi-a fost imposibil să cred că la partida FCSB - Dinamo se poate comite o asemenea greșeală! Arbitrul trebuie să știe regulamentele. Dacă nici pe astea nu le știe, să se lase! Mă gândesc dacă Petrescu va putea să doarmă liniștit”, a declarat Anghelache, la GSP Live. 

Constantin Anghelache

FOTO Cele mai spectaculoase imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Dinamo 3-1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.