Stranieri

VIDEO King Mitriță! Alex a făcut show sub ochii lui David Beckham și Gonzalo Higuain: 2 goluri fabuloase marcate cu Inter Miami

Alex Mitriță a făcut show în MLS // FOTO: https://twitter.com/NYCFC

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 octombrie 2020

Extrema Alex Mitriță (25 de ani) este în mare formă înainte de meciurile României cu Islanda, Norvegia și Austria. A făcut spectacol în victoria lui New York City FC cu Inter Miami, 3-2.

New York City FC a câștigat pe terenul lui Inter Miami, într-un meci în care toate cele cinci goluri au fost marcate în prima repriză. Alex Mitriță a fost omul meciului, marcând de două ori.

Internațional român a deschis scorul în minutul 4, cu o execuție spectaculoasă. Acesta s-a demarcat excelent și a trimis din prima, din 6 metri, peste portarul, lovind mingea cu exteriorul.

Cu Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi pe teren, Inter Miami a egalat prin Lewis Morgan, în minutul 37. După ce Tinnerholm a adus-o din nou pe New York City în avantaj (35), același Morgan a egalat după trei minute.

Alex Mitriță a ieșit din nou la rampă în minutul 43. Românul a făcut o cursă fabuloasă, de peste 70 de metri și a marcat cu noroc de la 14 metri, după ce mingea a fost deviată de un adversar, stabilind scorul final. Românul a fost schimbat în minutul 69 și a fost desemnat omul meciului.

VIDEO Rezumatul meciului Inter Miami – New York City FC

După 15 etape, New York City FC este pe locul 5, cu 23 de puncte, în timp ce Inter Miami este pe 13, penultimul loc, cu 11 puncte. 

4 goluriare Mitriță în acest sezon de MLS

VIDEO Match Preview. Islanda - România: totul despre semifinala barajului pentru EURO 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.