Liga 1

FCSB - DINAMO 3-2. Ilie Dumitrescu s-a enervat în direct la TV după Derby: „Pe bune?! Eu nu suport asta!” » Ce jucător a criticat vehement

+39 Foto
Ilie Dumitrescu a analizat Derby de România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2020

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, 3-2, după un meci spectaculos, iar Ilie Dumitrescu s-a enervat la finalul partidei când a analizat al doilea gol marcat de formația alb-roșie.

Fostul internațional a analizat golul marcat de Adam Nemec și i-a taxat pe fundașii de la FCSB pentru modul în care s-au apărat. Cel mai criticat a fost Andrei Miron (26 de ani), acuzat de faptul că l-a lăsat prea ușor pe Deian Sorescu să centreze.

„Aș vrea să vedeți un lucru, cum tratează faza asta Miron. Nu face presing de întâmpinare! Și aș vrea să vedeți acum un aspect. Deci el își pune mâinile la spate și îl invită pe Sorescu «Fii, te rog, amabil, ia uită-te puțin dacă există vreun om liber».

Nu faci presing de întâmpinare, nu mergi să blochezi, rămâi acolo și pui mâinile la spate. Adică mă faci să înțeleg «Poți să centrezi, să nu mă lovești în mână la faza asta». El e simpatic. Trebuie să mergi, să faci presing de întâmpinare! Deci tu pui mâinile la spate «Te rog eu frumos, ia vezi, e cineva liber? Ai vreo soluție?».

Eu nu suport asta! Cu un picior așa, cu mâinile la spate și cu piciorul să recupereze așa.... Cum e asta? Adică eu să stau cu mâinile la spate și să mai fac și cu piciorul așa? Nici nu pot să fac pentru că o cad de pe scaun. Pe bune? Păi astea sunt faze la nivelul ăsta?”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Andrei Miron și Deian Sorescu la faza golului de 2-2 // FOTO: Captură Digi Sport

VIDEO Sărbătoare în vestiarul FCSB, după victoria din derby-ul cu Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2:

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.