Diverse

FOTO Diletta Leotta, varianta spaniolă » Pozele topless postate de jurnalista Laura Gadea i-au dus fanii în extaz: „Femeia perfectă”

+35 Foto
Laura Gadea // foto: Instagram @ lau_gadea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2020

Laura Gadea, actriță și fostă jurnalistă sportivă, și-a înfierbântat fanii cu pozele postate în ultima perioadă. Spanioloaica și-a făcut un obicei din a poza topless, spre deliciul admiratorilor săi.

Laura Gadea încearcă să combată vremea rece din Spania de la începutul lui octombrie într-un mod aparte: fosta jurnalistă sportivă de la emisiunea „El Chiringuito” postează constant fotografii cu care își înfierbântă admiratorii de pe rețelele sociale.

  • foto: Instagram @ lau_gadea

„Simte-te liber să fii liber”, a fost mesajul pe care vedeta TV l-a atribuit fotografiei în care nu poartă nicio piesă de vestimentație. Fotografia i-a încântat pe fani, care s-au năpustit pe contul ei de Instagram cu complimente: „Femeia perfectă” sau „Mamă, ești atât de frumoasă” i-au scris aceștia.

Laura a lucrat pentru un timp în emisiunea sportivă „El Chiringuito”. Pe atunci, aceasta se afla într-o relație cu editorul de acolo, iar de îndată ce lucrurile s-au răcit între cei doi, a părăsit și emisiunea. Acum, spanioloaica se iubește cu Miki Chaves, un alt jurnalist sportiv. Aceștia au pus pe picioare o afacere de îmbrăcăminte pentru bărbați.

Răsfoiește mai multe galeriie foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.