Stranieri

Se calmează apele la Gaziantep » Marius Șumudică, confirmat de președinte: „Îi va face fericiți pe suporteri”

Marius Șumudică are doar trei egaluri în primele patru etape cu Gaziantep

Articol de Daniel Scorpie  —  duminică, 04 octombrie 2020

Marius Șumudică (49 de ani) a fost confirmat ieri la Gaziantep de președintele Mehmet Büyükekşi. „E foarte pasionat de fotbal. Ne bazăm pe antrenor, dar trebuie să progresăm față de sezonul trecut”.

Marius Șumudică nu are postul amenințat chiar dacă Gaziantep n-a bătut încă pe nimeni în acest campionat. Președintele Mehmet Büyükekşi a ținut să alunge zvonurile unei crize și ale posibilei despărțiri de antrenorul român, care a făcut show după ultimul meci, 1-1 cu Trabzon, dansând cu cureaua în mână în tribună după ce a fost eliminat de arbitru pentru că s-a dus să se uite la VAR.

„Cartonașul roșu, prea aspru”, spune președintele lui Gaziantep

„Trăiește fotbalul cu o pasiune adâncă. Avem deplină încredere în el și un mare respect. Suntem convinși că Șumudică va continua să performeze la echipa noastră punând energie și pasiune”, a declarat șeful clubului. 

Care l-a avertizat asupra obiectivului impus: „Am terminat sezonul trecut pe locul 8 și am convenit împreună că nu ne așteptăm la o clasare mai slabă. Lucrăm la întărirea lui Gaziantep și trebuie să obținem rezultate mai bune. Niciodată nu ne-am îndoit că este posibil. Șumudică îi va face fericiți pe suporterii noștri. Cartonașul roșu primit e o decizie prea aspră!”.

VIDEO. Marius Șumudică, anunț categoric: ”E greu! În câțiva ani vreau să mă las de antrenorat!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.