Liga 1

FCSB - DINAMO 3-2. Cornel Dinu se revoltă după derby-ul cu FCSB: „Jaf programat! Dinamo a fost furată ordinar de apropiatul lui Deaconu «Brichetă»”

+39 Foto
Cornel Dinu îl critică pe Radu Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 octombrie 2020

Cornel Dinu a comentat derby-ul dintre FCSB și Dinamo, 3-2, și a criticat în termeni duri arbitrajul lui Radu Petrescu, pe care l-a acuzat că a greșit în defavoarea echipei roș-albe.

Fostul antrenor a lăudat jocul lui Dinamo, l-a felicitat pe Cosmin Contra și a spus că venezuelanul Alexander Gonzalez (28 de ani) este unul dintre cei mai buni fundași dreapta trecuți pe la clubul alb-roșu.

Dinamo a fost furată ordinar! Iertați-mi termenii mai duri, eu am fost apărător și nu pot să mă îmblânzesc. Am stat și m-am gândit în negura timpurilor când s-a mai întâmplat un jaf programat. A fost la un meci din octombrie 1989, când Steaua a câștigat cu 2-1 după un gol marcat de Balint, când expertul TV (n.r- Ion Crăciunescu) a făcut greșeli mari. La finalul acelui meci a fost scena celebră în care Andone a făcut un început de strepteasse. 

Dinamo a fost într-un câștig real! Mie mi-a plăcut și m-a încântat faptul că echipa a fost într-un real progres față de partidele cu Botoșani, Gaz Metan și UTA. A fost o partidă foarte bună, echipa are calitate și a dominat. Trebuia să câștige jocul pentru că a avut ocazii mari. Dinamo a fost net superioară, dar a fost văduvită, păgubită și distrusă de acest Radu Petrescu, un fost angajat al FRF din vremea lui Mircea Sandu și un tare apropiat al lui Deaconu «Brichetă», slujitorul comenzilor de vot ale Federației Române de Fotbal. Radu Petrescu nu are nicio scuză”, a declarat Cornel Dinu la Pro X.

Au fost Steaua și Dinamo din trecut. Steaua nu a avut lipsuri deosebite. La Dinamo, Contra a așezat eficient echipa. Pentru fotbalul nostru, jucătorii spanioli au valoarea. Gonzalez, mă încumet să afirm, este unul dintre cei mai buni fundași dreapta care au trecut pe la Dinamo
-Cornel Dinu

FOTO Cele mai tari imagini după FCSB - Dinamo

VIDEO  Alex Couto: „A fost un meci greu, dar am prestat un fotbal de calitate”

Citește mai multe știri despre FCSB - Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.