Liga 1

Un fotbalist din Liga 1 îl „distruge” pe Radu Petrescu: „Am niște rețineri. Noi ne dăm seama dacă un arbitru vine «pornit»”

+39 Foto
Greșeala imensă de arbitraj comisă de brigada lui Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 face înconjurul fotbalului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2020

Greșeala imensă de arbitraj comisă de brigada lui Radu Petrescu în derby-ul FCSB - Dinamo 3-2 face înconjurul fotbalului românesc. Andrei Cristea (36 de ani), fost jucător la ambii granzi bucureșteni, l-a criticat și el pe „centralul” care a condus Derby de România. 

„Am niște rețineri legate de acest Radu Petrescu. A fost un coșmar la un meci jucat de noi cu Sibiul. Nu prea am înțeles ce a căutat la un meci atât de important, având în vedere că avem arbitri mari, care arbitrează în Champions League, mă refer la Ovidiu Hațegan, Kovacs, Chivulete, Colțescu. 

Eu simt foarte bine maniera arbitrilor. După atâta timp, noi ne dăm seama dacă un arbitru vine «pornit»”, a spus Andrei Cristea, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Greșeală majoră în Derby: penalty inexistent pentru FCSB!

La scorul de 2-2, Radu Petrescu a dictat un penalty inexistent pentru FCSB în meciul cu Dinamo, transformat de Florin Tănase. În minutul 75, Isma Lopez l-a deposedat în careu pe Dennis Man, iar din reluări nu s-a putut observa un contact între cei doi fotbaliști. 

Însă „centralul” Petrescu, la recomandarea tușierului Marius Nicoară, l-a eliminat pe fundașul spaniol, care a lovit mingea, și a dictat lovitură de la 11 metri, moment în care roș-albaștrii au preluat din nou conducerea.

FOTO Cele mai tari imagini din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2: 

VIDEO Constantin Anghelache, critici dure pentru centralul Radu Petrescu: „O decizie grosolan greșită!”

Citește și alte știri despre meciul FCSB - Dinamo 3-2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.