Liga 1

UPDATE Supercontract pentru Valentin Mihăilă la Parma » Noul jucător al italienilor e prezent la meciul cu Verona

Valentin Mihăilă a pozat cu fularul Parmei // foto: Twitter @ PARMAgiani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 04 octombrie 2020

Valentin Mihăilă (20 de ani) va semna în scurt timp cu Parma, formație din Serie A. Universitatea Craiova va primi 7 milioane de euro în schimbul tânărului fotbalist.

UPDATE 16:30 // A apărut și prima imagine cu Mihăilă la Parma, alături de tatăl său și de agentul Silviu Bogdan. Noul jucător al italienilor va asista la meciul cu Verona.

Știrea inițială

Valentin Mihăilă, atacant de bandă, va deveni în scurt timp jucătorul Parmei. Internaționalul de tineret urmează să semneze un contract pe 4 ani și va primi un salariu anual cuprins între 600.000 și 700.000 euro.

Vizita medicală a acestuia va fi finalizată mâine, iar prezentarea sa va avea loc în cursul săptămânii viitoare, anunță Gazzetta din Parma. Universitatea Craiova va primi 7 milioane de euro și va păstra 10% din drepturile fotbalistului, mai informează sursa citată.

Potrivit Parma Live, Mihăilă va asista din tribune la meciul viitoarei sale echipe cu Hellas Verona, programat duminică, la ora 16:00.

Înainte de Parma, pe Mihăilă l-a vrut și Cagliari

Mihăilă a fost pe lista unui alt club din Serie A. În aprilie, Walter Zenga a încercat să îl aducă la Cagliari pentru 4 milioane de euro. Mihai Rotaru, patronul Craiovei, a respins însă oferta, considerată mult prea mică pentru valoarea jucătorului. Decizia a fost bună și pentru jucător, ținând cont că Zenga a plecat de la echipă la finalul sezonului.

10 goluri și 13 pase decisivea reușit Mihăilă la U Craiova, în 70 de meciuri

4 goluriîn 4 meciuri a strâns talentatul fotbalist la echipa națională de tineret a României

Citește mai multe știri despre transferuri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.