Liga 1

Dinamo ia măsuri după arbitrajul cu FCSB » Anunț categoric al lui Pablo Cortacero: „Vom face o plângere!”

+3 Foto
Pablo Cortacero

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 04 October 2020

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB (2-3) după ce arbitrul Radu Petrescu (37 de ani) le-a acordat roș-albaștrilor un penalty cu ușurință.

Ultimul nume din tabăra „câinilor” care critică arbitrajul este chiar numărul 1 din club, Pablo Cortacero, care a făcut un anunț radical pe contul personal de Facebook:

„Astăzi sunt dezamăgit de erorile de arbitraj care continuă să o afecteze pe Dinamo, de mâine vom lua măsuri și vom face o plângere formală Ligii, Federației și Comisiei Centrale a Arbitrilor pentru a clarifica ce se întâmplă. Împreună vom fi mai puternici”.

Arbitrul de la FCSB - Dinamo, criticat dur de Adrian Porumboiu

Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu, 70 de ani, a intervenit la GSP Live la fianlul derby-ului și a făcut praf brigada condusă de Radu Petrescu.

„Eroare gravă a arbitrului. După acest meci ar trebui să îl pună pe asistent la centru, pe Petrescu la linie, dar doar vreo 15 minute, apoi să îi scoată din arbitraj. Cum să dai? Lovește mingea, Man alunecă. Ce se bagă arbitrul asistent acolo? Te doare capul! Apoi se se mai dă și roșu. Lamentabil, realmente lamentabil”, a spus acesta.

FOTO. Penalty-ul acordat de Radu Petrescu

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.